lid worden

Lid worden kan op verschillende niveaus

gratis gebruikersaccount

real-time inzicht in alle gedeelde tentoonstellingsmaterialen en beheer van je eigen 'winkelwagentje' (bij MuseumGoed natuurlijk een vrachtwagentje): zoeken, bekijken, reserveren, printen,huren, veranderen.

(minimaal 8 karakters)

opslag lidmaatschap € 200,-- / jaar

als hierboven, plus: eigen materialen in opslag (€ 9,-- /m3/mnd) i.c.m. realtime inzicht in en beheer van je eigen voorraad

(minimaal 8 karakters)

opslag+delen lidmaatschap € 950,-- / jaar

als hierboven, plus: MuseumGoed biedt die materialen te huur aan, waarbij opslagkosten vervallen tijdens verhuur

(minimaal 8 karakters)

premium lidmaatschap € 2.250,-- / jaar

als hierboven, plus: afkoop huurvergoedingen, d.w.z. alle materialen zijn een jaar lang gratis beschikbaar

(minimaal 8 karakters)

NB exclusief kosten voor handeling en transport


Op z’n allereenvoudigst slaat u uw eigen tentoonstellingsmaterialen op bij MuseumGoed tegen € 9,—/m3/mnd i.c.m. een ‘opslag-lidmaatschap’ van € 200,—/jr. Daarvoor krijgt u een inlogcode waarmee u precies kunt zien welke spullen u precies bij MuseumGoed heeft opgeslagen, u kunt de specificaties nagaan, ze laten bezorgen etc. Met uw inlogcode kunt u bestellingen doen, waarbij dan voor het gebruik van uw éigen materialen vanzelfsprekend geen huur wordt gerekend.


Als u uw eigen, bij MuseumGoed opgeslagen materialen ook beschikbaar wil stellen aan derden, hebben we het over een ‘opslag+delen lidmaatschap’. Dit lidmaatschap stelt u voor € 950,— per jaar in staat om voor elk van uw opgeslagen artikelen te bepalen of dit wel/niet beschikbaar is voor verhuur aan derden, en voor welke periode. Omdat u géén opslagkosten betaalt voor de tijd dat een artikel verhuurd is, kunt u met dit lidmaatschap besparen op uw opslagkosten. Voor de huur van materialen uit de collectie van MuseumGoed betaalt u een huurvergoeding, voor zover het niet uw éigen materialen zijn.

Voor leden met een ‘premium-lidmaatschap’ zijn alle huurvergoeding voor 12 maanden afgekocht : premium-leden kunnen voor € 2.250,— een jaar lang gratis gebruik maken van alle materialen die via ons systeem aangeboden worden. Eigen spullen kunnen ook opgeslagen worden tegen € 9,—/m3/mnd.
 (genoemde kosten lidmaatschappen zijn exclusief transporten, ev. handling en BTW)